Ewa, Ewelina en Adrianna zijn drie teamleiders binnen onze organisatie. Ze sturen verschillende grote afdelingen aan en zijn verantwoordelijk voor een groot deel van het personeel. Ze willen de communicatie op de werkvloer verbeteren. Op dit moment is Engels de hoofdtaal, maar niet iedereen binnen Maarel Orchids beheerst deze taal even goed. In het dagelijks leven krijgen ze ook af en toe te maken met de taalbarrière. Afspraken bij de dokter of gemeente worden makkelijker met het beheersen van de Nederlandse taal. Daarom zijn ze begonnen met een cursus Nederlands via Maarel Orchids.

Een keer per week krijgen ze les van Anita. Anita is een Nederlands docente die in 2008 van Polen naar Nederland is gekomen en in 2009 haar eigen bedrijf heeft opgericht in het geven van taaltrainingen. Op dit moment geeft ze de training nog in het Engels maar vanaf Januari zal deze geheel in het Nederlands zijn. Deze overstap zorgt voor de nodige gezonde spanning bij de dames maar ze zijn ook blij met deze ontwikkeling, want door het te gebruiken gaan ze het pas echt leren.

Na het succes van deze eerste cursus ontstond er binnen Maarel Orchids veel animo voor de Nederlandse les. Wij bieden iedereen dezelfde mogelijkheid en zo start er begin volgend jaar een tweede lichting cursisten.

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.