Ons doel: Een zo duurzaam mogelijke orchidee produceren en beschikbaar stellen in de winkelschappen van onze partners door heel Europa. Verdel Bloemenexport is één van deze partners waarmee we hebben mogen groeien.

Het begon allemaal een aantal jaar geleden met een kleine, eenmalige order. Deze eenmalige order is in een paar jaar uitgegroeid tot een nauwe samenwerking waarbij wij met vaste jaarlijnen, jaarrond uitleveren in de huisstijl uitstraling van Verdel’s Retail concept Bart & Bastian (te vinden in meer dan 500 Duitse supermarkten).

Als kers op de taart leveren wij de Phalaenopsis, 2 en 3 tak, in speciaal samengestelde kleurmixen voor Verdel’s jaarlijks terugkerende “Jungle week” actie in de Duitse Globus filialen.

Als we de eerste beelden van de winkelvloer bekijken, kunnen we maar één ding zeggen: Dik geslaagd! Met elkaar hebben we weer een mooie actie neergezet!

 

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.