Royal FloraHolland organiseert regelmatig marktbezoeken aan verschillende afzet landen. Onze manier van zaken doen vereist korte lijnen en transparantie. Wij maken dan ook graag gebruik van deze retail trips, zo leren we de eindklant nog beter kennen en kunnen we beter inspelen op de vragen en behoeftes.

”Woensdag 19 en donderdag 20 april ben ik als Key-Accountmanager van Maarel Orchids op Marktbezoek geweest met een aantal kwekers op initiatief van Royal FloraHolland naar Denemarken en Zweden. We waren in totaal met 6 kwekers, waarvan 4 orchideeën kwekers. We hebben informatie met elkaar gedeeld en gesproken over de verschillende soorten afzet. Opvallend waren de verschillen in presentatie tussen retail en tuincentrum. In deze markt zit nog veel kans en potentie.”

Royal FloraHolland had een mooi en druk programma in elkaar gezet. We hebben kennis gemaakt met retail, bloemisten, tuincentra, distributiecentra en bouwmarkten. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben hier veel van geleerd en nieuwe mensen leren kennen. Het was leerzaam en zeker ook gezellig en voor herhaling vatbaar.”

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.