Zet zes ambitieuze kwekers bij elkaar en je hebt in no-time een interessant beurs assortiment en programma in elkaar gezet waar inspiratie en informatie, een breed assortiment centraal staan. Persoonlijke aandacht voor zowel retail als tuincentra zijn begrippen die in de voorbereidingen veelvuldig over tafel gingen. Wij verwachten samen met de vijf partners: KP Holland, Esperit, Oriental Group, VDE plant en Ubink een verrassend assortiment te bieden waarmee we elkaars klanten kunnen inspireren. Kom en bezoek de Seasons Trade Fair, van 26-29 september bij de eventruimte naast het KP Holland Innovation Lab – Kasteelweg 16, Naaldwijk

Breed aanbod 

Het gezamenlijk aanbod van de zes bedrijven, en daarmee dus de klantgroepen van de bedrijven, vullen elkaar aan. Je kunt bij de Seasons Trade Fair onder andere terecht voor de gaafste arrangementen en gewilde planten in keramiek. Naast items voor de vakhandel, worden ook trolley deals voor het retailsegment gepresenteerd. Tijdens deze beurs hebben we de tijd om samen met de klant mee te denken en de keuzes te maken die passen binnen hun commerciële strategie voor de komende seizoenen.

Inspiratie voor retail & tuincentra 

Seasons Trade Fair heeft als doelstelling om de handel tijdens deze beurs iets nieuws te kunnen bieden voor de komende seizoenen. Dit jaar bundelen we de krachten van deze zes bedrijven waarmee we een interessant en vooral duurzaam aanbod aanbieden aan de bezoeker, van on-trend arrangementen tot duurzaam geproduceerde orchideeën.

Datum & locatie

Seasons Trade Fair vindt plaats van 26-29 september bij KP Holland, Kasteelweg 16, Naaldwijk.

 

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.