Duurzaam samenwerken op een efficiënte manier. Het is één van onze belangrijkste drijfveren. Wat is er efficiënter dan de krachten van 28 kwekers te bundelen onder één plantenlabel? Dit concept is ook nog eens speciaal ontworpen voor de retail, onze core business.

Zelf een plantenmerk lanceren is niet in lijn met onze bedrijfsstrategie. Samen werken onder de paraplu van het merk MoreLIPS wel. Producten die samen onder één label verkocht worden, versterken elkaar. 80% van het assortiment omvat de hardlopers in het groene en bloeiende assortiment, 20% is voor de nicheproducten die er – ook letterlijk – kleur aan geven.

MoreLIPS zorgt voor een open verhouding tussen retailer, exporteur en kweker. Transparantie tussen alle partijen in de keten. Iets waar wij heel erg blij van worden, omdat transparantie bij ons de basis vormt van zaken doen. Zo houden we elkaar scherp en staat niemand voor verrassingen.

Maarel Orchids is sinds anderhalf jaar dé MoreLIPS partner voor het product Phalaenopsis. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking. We hebben samen met Maarel Orchids en een aantal MoreLIPS afnemers mooie lijnen neergezet.

Voor ons betekent samenwerken met Maarel Orchids de betere Phalaenopsis in ons assortiment, leveringszekerheid en zorg voor het milieu. Daarnaast ontwikkelen we samen nieuwe MoreLIPS verpakkingen zoals de MoreLIPS geschenktas voor de Phalaenopsis. Helmer van Wezel, MoreLIPS

We zijn gestart met het uitleveren in de 2 tak. Inmiddels zijn we aardig uitgebreid in ons assortiment, zie ons aanbod op Floriday.

Bent u op zoek naar iets klant specifieks, zoals de geschenkverpakking? Neem dan contact op met de verkoopafdeling.

Nieuwsbrief Q1 2023 | Jennifer Oudshoorn
×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.